GEMAKKELIJK EEN Afspraak inplannen

Er zijn allerlei redenen om een afspraak met mij te maken. Je wilt bijvoorbeeld zelf de medicatie afbouwen en weet nog niet hoe je dat het beste kunt doen, of je bent al aan het afbouwen en hebt daar ondersteuning bij nodig omdat je je erg ziek voelt. Misschien ben je de partner, ouder of vriend(in) van iemand die medicatie afbouwt en vraag je je af hoe je daar mee om moet gaan of hoe je de persoon die medicatie afbouwt kan helpen.

Wanneer je op de knop drukt om een afspraak te maken kan je zelf in mijn agenda kijken wanneer ik tijd heb en inboeken wanneer het jou uitkomt.

Heb je alleen wat vragen en heb je me al eerder gesproken of is je budget niet groot, dan kan je ook kiezen voor een 15 minuten sessie. Houd er wel rekening mee dat dat echt alleen geschikt is voor een aantal korte vragen.

Korte vragen               15 minuten                    €25,-    
Coaching                     30 minuten                    €45,-              
Coaching                     60 minuten                    €75,-
                                        

inplannen

Annuleringsvoorwaarden

Het annuleren van een geboekte afspraak is mogelijk tot 48 uur voor de afspraak, daarna zullen de volledige kosten in rekening worden gebracht. Het verzetten van een afspraak is mogelijk tot 24 uur van te voren en hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

PRIVACY

De Afbouwcoach vindt het erg belangrijk dat je privacy beschermd wordt en dat voor beide partijen duidelijk is wat er verwacht en gegeven wordt voor, tijdens en na de consults. Hieronder kun je per onderdeel lezen hoe de werkwijze is van De Afbouwcoach.

De Afbouwcoach

KVK-nummer: 74830716
BTW-nummer: 181565821B01

© Elisabeth Krijtenburg. All rights reserved.