LOTGENOTEN en ervaringen

Hieronder lees je ervaringen van personen die door Elisabeth gecoacht zijn. Deze ervaringen zijn door henzelf geschreven.

Klaas, Nederland, 3 mei 2023

Ik kreeg benzo’s voorgeschreven omdat ik al langere tijd niet goed kon slapen. Deze heb ik iets minder dan twee weken gebruikt, maar werkten helaas niet. Toen ik er mee wilde stoppen kreeg ik heftige ontwenningsverschijnselen waaronder het verslechteren van mijn korte termijn geheugen en het niet meer kunnen maken van keuzes.  (klik om meer te lezen)

Marike, Nederland, 17 januari 2023

Elisabeth is voor mij iemand die heel goed aanvoelt waar de “pijn” zit. Ze vraagt daar dan op door en helpt mij er achter te komen wat er werkelijk achter mijn geworstel zit. Ze heeft een geweldig inzicht in de werking van het mentale en emotionele systeem en waar de onrust vandaan komt.  (klik om meer te lezen)

Esther, Nederland, 4 oktober 2022

Bij het proces van afbouw van kalmerende medicatie heeft de coaching en begeleiding van Elisabeth mij enorm geholpen.

Elisabeth weet als ervaringsdeskundige heel goed wat je meemaakt als je in een proces van afbouw zit. Zij weet hoe zwaar dit kan zijn en hoe moeilijk om vol te houden. Zij weet precies ‘waar je doorheen gaat’. (klik om meer te lezen)

Christiaan, Nederland, 1 mei 2020

Na twee eerdere episoden met spanningsklachten begon de derde periode in november 2016. Ik kon toen nog niet vermoeden dat dit  een hele lange episode zou worden. Ik kreeg lichamelijke klachten (een gespannen bekkenbodem) en sliep maandenlang erg slecht en werd daardoor erg angstig. Ik ging in behandeling bij de GGZ en kreeg na een jaar mijn eerste benzo’s voorgeschreven (oxazepam) omdat dat niet genoeg hielp kreeg ik vervolgens ook aprazolam (xanax) voorgeschreven. Dat was in november 2017. Dat hielp direct, ik viel na het innemen van de eerste xanax in een heerlijke slaap. De eerste maanden voelde ik me best wel goed maar na een aantal maanden werd ik weer steeds angstiger en was ik obsessief bezig met mijn lichamelijke klachten en angst voor ziektes die overging in angst voor lichamelijke sensaties. (klik om meer te lezen)

Dave, Ohio USA, januari 2020

Ik was net thuis van weer een ziekenhuisverblijf (al de 4e of 5e keer?), nadat ik me extreem hopeloos voelde. Mijn psychiater had me van benzo's afgetrokken en ik had hevige kindling. De fysieke en emotionele pijn was meedogenloos. Ik dacht misschien opnieuw terug te gaan op mijn oude dosis zodat ik een langzame afbouw kon beginnen. Een paar dagen later kruiste ik de wegen met een absoluut wonder - Elisabeth.....(klik om meer te lezen)

Marjorie, Nederland, december 2019

“Elisabeth is een ervaringsdeskundige. Liefdevol  en geduldig begeleidt en ondersteunt ze je in het moeilijke proces, met een heel warmt hart en heel veel kennis van zaken. Ik zou het niet zonder haar kunnen.”

Ellen, Nederland, december 2019

“Elisabeth is een betrokken en goede coach, mede door haar eigen ervaring met afbouwen. Zodra ik besefte dat ik zieker werd van de benzodiazepine die ik kreeg voorgeschreven, kon ik telefonisch bij haar terecht voor advies. Als ik naar de Crisisdienst had geluisterd was ik waarschijnlijk veel zieker geworden omdat zij daar een veel snellere afbouw adviseren. Dankzij Elisabeth ben ik op de goede weg beland en heb ik op een verantwoorde en rustige manier kunnen afbouwen. Daardoor heb ik alweer veel van mijn gezin kunnen genieten en heeft Elisabeth mij en mijn gezin zelfs gered; ik zat er namelijk echt slecht bij waardoor ik mijn dochter bijna niet meer kon verzorgen, en dat veranderde snel de goede kant op”. 

Jordie uit Tiel, Nederland, augustus 2019

Wegens diverse life events ben ik “ten prooi” gevallen aan de zgn. specialisten binnen de SGGZ (Specialistische Geestelijke Gezondheids Zorg), welke pretenderen alle expertise betreffende de werking van alle benzodiazepine varianten te bezitten. Mijn vertrouwen te geven aan deze zg. specialisten (GGZ Psychiaters, psychiaters, psychologen) heeft geleid tot een complete desillusie aangaande hun expertise in deze. Via een speurtocht op het internet ben ik terecht gekomen op een forum benzodebaas.nl waarin ik onderstaande heb gedeeld: (klik om meer te lezen)

De Afbouwcoach

KVK-nummer: 74830716
BTW-nummer: 181565821B01

Algemene Voorwaarden

EFT International Membership: 21093929

© 2019 - 2023 Elisabeth Krijtenburg. All rights reserved.